PEMENANG PERINGKAT PERTAMA

nie pemenang untuk contest yang saya dha jalankan arytuh . hadiahnye banyak lha jugak . not badd :3 erm . yang untuk hari nieh . dekat bawah nie pemenang yang untuk siri pertama . lepas nie akan ada lagi pemenang untuk siri kedua plak sbb adiah saya tak kumpul betul2 -,-' so , saya buat mcm nieh . bahagi kepada due . erm . mari kite tengok pemenang2 nye :)

1 RM30 cash voucher from LOVEBAG LOVEBAG

2 shawls from DRESS YOUR AGE

2 shawl from HAILADY'S PAGE

3 mistery gift from MIZZS NINIE

5 rebate voucher bernilai RM20 from WARDROBE COLLECTION

PERHATIAN ! kepada semua pemenang . korang perlu lakukan beberapa perkara sebelom hadiah kowunk akan diluluskan . erm . tengok bawah :
1 : kowunk WAJIB buat satu page/entry untuk PROMOTE page orang yang dha sponsor hadiah untuk kowunk tuh . WAJIB !
2 : lepas dha buat entry . sila bagi URL entry yang kowunk promote page sponsor uh dekat saya dan pengsponsor tersebut . ini untuk membuktikan yang kowunk tak tipu -,-'

SEKIAN TERIMA KASIH . TAHNIAH KEPADA PEMENANG . YANG LAEN TUH . TUNGGU YE . ADA HADIAH LAGI . NNTY2 SAYA BAGITAU YE :)

kalau dha bace , sila like or komen yaww , terima kasih .

18 00 suara hati mereka:

ⒸⒾⓀ ⓏⓄⓂⒷⒾⒺ said...

tahniah... :)

AmyMina said...

salam , pemenang hadiah dari missz ninie . nie entry sudah dibuat ;)

http://amyrazz2.blogspot.com/2012/03/mistery-gifts-from-mizzs-ninie.html

Farrah Mawan ❥ said...

okeh :)
sy akan buat..

Cempaka Kuning said...

Tahniah kepada semua pemenang.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/03/menang-shawl-from-hailadys-page.html

Cik Rongoks said...

thanks dear ! ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/03/tenkiu-hailady.html

Ain Zuhairi said...

Saya dah promote... harap diterima...
http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/03/saya-menang-dapat-hadiah-dari-wardrobe.html

Nida said...

Alhamdulillah blog Kak Nida terpilih untuk menang hadiah tajaan dari WARDROBE COLLECTION.

Di sini Kak Nida sertakan entri promosi bg WARDROBE COLLECTION:

http://alongnidar.blogspot.com/2012/03/pelbagai-pilihan-di-wardrobe-collection.html

p/s: musykil tentang hadiah yg dimenangi... adakah Kak Nida dapat tebus voucher berjumlah RM50 atau RM 100?...

Farra Izzaty said...

Dah buat entry :)

ezzamalik said...

Salam saya dah buat (:
http://ezzathepolkadots.blogspot.com/2012/03/alhamdulillah-menang-giveaway-blogger.html

ezzamalik said...

Salam saya dah buat (:
http://ezzathepolkadots.blogspot.com/2012/03/alhamdulillah-menang-giveaway-blogger.html

princess d0UbLe F said...

thanxs u all .
tahniah kepada pemenang2 . dan kepada yang tak menang tuh . harap bersabar ye . salam skang nie dalam proses tengah update hadiah untuk pemenang peringkat kedua . harap bersabar ye :)

Farrah Mawan ❥ said...

haa, ini dia entry nya :)

http://feeraakira.blogspot.com/2012/03/thanks-dress-your-age.html

kakngah said...

hai dear..
gengggkapak melaporkan diri.

http://gengggkapak.blogspot.com/2012/03/wardrobe-collection.html

Farra Izzaty said...

salam,ni entri nye
http://faralalalala.blogspot.com/2012/03/wardrobe-collections.html

Aisyah said...

aisyah da buat .. sorry lmbt hntr entry tau .. btw , tengs da pilih aisyah sebagai pemenang !

http://miss-bananana.blogspot.com/2012/05/alhamdulillah.html

mimie said...

bile nak umumkan pemenang peringkat 2 ?

princess d0UbLe F said...

ermmmm . mintak maaf ye . buat mase ni saya agak busy . ada peperiksaan . ada perkhemahan . ada event . mcam2 lagi . harap faham ye . . .

mimie said...

ouh okey, just asking ;)