tempahan header yang murah-2 !





hey stalker :)
today gadis nak buat tempahan header untuk kowunk semue !
mrah je ! tersangat murah ~

bukan senang tau nak dapat harga semurah nie ~
*ye ke ? HAHA !

kowunk boleyh pilih design yg mcm mane yang kowunk nak .
pasal harga jangan risau ! murah gile .



1 HEADER = RM3


( pembayaran HARUS dibuat melalui TOP-UP MAXIS )

kowunk yang tempah boleyh tempah ikot suke kowunk .
sama ada nak :



.::. bercorak
.::. transparent
.::. bersambung dengan body blog
.::. yang biasa .
.::. atau yang mcm mana pon , 


hanya dalam RM3 !
apa lagi tunggu ? cepat lah !

tapi yang pasti , sebelom gadis buat kowunk punye header tuh ,
kowunk kene bayar dulu RM3 .
itu sebab untuk mengelakkan PENIPUAN !

kalau sebelom nie gadis pernah kene tipu , 
tapi sekarang , takkan BERLAKU LAGI !
dan until now buda betina tuh tak bayar lagi .
*sowi if ayat perkataan tuh menyakit an aty kowunk*

TEKAN SINI KUAT-2 untuk ke tengok blog design header dari gadis :)

sekian ~


kalau dha bace , sila like or komen yaww , terima kasih .

2 00 suara hati mereka: