header design


hey stalkers :)
now gadis nak tunjuk dekat kowunk header yang gadis dha buat :)


MINE HEADER :)






HEADER DESIGN BY ME :)







at bahagian design by me nieh , 
sumenye tempahan .
so , kowunk lau nak tempah header buleyh tempah dekat gadis .
tak kesah mcm mne pon .
but kne tengok gak lah ye ~
KALAU KOWUNK NAK YANG BERCORAK - RM5 
NAK YANG BIASA - RM3
SYARAT-2 :

 sila pilih sama ada kowunk nak header transparent atau berwarna
 sila pilih sama ada kowunk nak header yang bersambung dengan body blog ke ta
 sila bagi ayat-2 yang kowunk nak letak dalam header tersebut
 sila bagi lebar dan ketinggian header yang kowunk nak
  sila bagi gambar yang kowunk nak letak dalam header tersebut


ape-2 hal boleyh contact saya dekat FACEBOOK saya atau FACEBOOK PAGES saya  :)


sekian ~


kalau dha bace , sila like or komen yaww , terima kasih .

4 00 suara hati mereka:

Eza Boom Boom :) said...

nak tempah header lagi boleh?? :). Kalau boleh, bagi respons kat blog Eza k. Mekaseh tauu.. Lama dah nak tunggu tukar header ni... :)

princess d0UbLe F said...

boleyhh je :)
ukeyhh-2 . welkem .

faresha azahar said...

header jew ke ? footer ? cursor ? n lain2 ta amik ? nak tmpah . tape klaw tambah cas pon :) mlalui 2up oke jew :)

princess d0UbLe F said...

boleyh je . tapi akan agak mengambil mase la . sbb skrang pon saya aga busy . sekolah nak bukak dah ^^,