sape na sponsorrrrrrrr ? read this !

hey stalkerrrr !
saya na buat announce nieh . banyak announce yg saya na buat . and all of that berkaitan nan , contest , blog , and sponsor :) kalau na tau lebyh lanjut . boleyh tengok dekat bawah nieh :

FIRST ANNOUNCE : SAYA PERLUKAN SPONSORRR !
ukeyh . berkaitan nan tajuk comell kecil dekat atas tuh yg 'SAYA PERLUKAN SPONSORR' ukeyh , tak lame lagi , pada 10/2/12 nie saya akan adakan satu contest . contest nie bertajukk : giveaway blogger terhevattt . erm , so , saya mintak tolong sangat-sangat pada kowunk semua yang baek hati nieh . tolong lha . tolong sponsor anything for my contest nieh . tak kesah ape ponnnn . asalkan sponsor :) bantuan anda amat dihargai .

SECOND ANNOUNCE : SIAPA NAK SPONSOR ? *tdi perlukan sponsor , now siapa nak sponsor*
ukeyh , berkaitan dengan tajuk uh plak , saya dengan baek hatinye nak sponsorkan adiah for kowunk-kowunk yang ada buat contest nieh . erm , tapi hadiah saya nie takde lha seHOT hdiah-hadiah yang laen , tapi  kire ukeyh lha ken ? saya na sponsor . boleyh tambah adiah kowunk tuh . kate owunk , maken banyak adiah maken ramai yg nak join contest ken ? . saya nak sponsor kan EDIT BLOG . contoh blog yg saya dha edit : AKMA , BLOG SAYA KEDUE and banyak agy lha . saya akan edit bergantung pada permintaan kowunk lha . so , sape yg nak boleyh contact saya di FB saya atau FANPAGE saya :)

THIRD ANNOUNCE : TEMPAHAN EDIT BLOG OR ANYTHING ABOUT BLOG *last one*
dengan ini , saya akan mule aktif untuk edit blog or anything yg berkaitan nan blog , contohnye : TEMPAHAN HEADER , TEMPAHAN EDIT FULL BLOG or anything . harge untuk header antara RM3-RM5 sahaja . tempahan edit full blog pulak antara RM5-10 . seee ! murahkan ! bayaran boleyh dibuat melalui top-up MAXIS . untuk maklumat lanjut boleyh contact saya di FB saya atau FANPAGE saya :)

ukeyhh . tu je yg saya na announce . sekian terima kasihhhhh :)

kalau dha bace , sila like or komen yaww , terima kasih .

8 00 suara hati mereka:

♫ Dila Diaries ♫ said...

sy nak sponsor topup boleh??

princess d0UbLe F said...

boleyh boleyhhh :D

eFFa aZiZ said...

saya nk sponsor edit blog,boleh??

princess d0UbLe F said...

boleyh boleyhhhhh :) PM me please at FB :D

eFFa aZiZ said...

already PM...

eFFa aZiZ said...

dkat fanpage awk :)

princess d0UbLe F said...

ukeyhh .

Hafizah Zainal Abidin said...

saye nk sponsor edit blog full.. :3

TAPI..

*WAJIB,LIKE N VOTE BLOG SAYA..
http://mynameishafizah.blogspot.com/
*WAJIB KLIK LINK NI http://suka.pts.com.my/index.php/hebah/pbakl/100001434058005
*WAJIB LIKE GAMBAR NI
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=345814275471223&set=a.340079626044688.92959.311249278927723&type=3&theater#
*WAJIB KLIK SEMUA IKLAN SAYA DI BLOG..
http://mynameishafizah.blogspot.com/