NEW free header design by me !

hey stalker :)
todayyy saya bosannnnnn sangat . amat , sangat , terlalu bosannnn ! dalam pada waktu itu ( ayat skema :3 ) saya tetibe dapat satu idea ! na tau ape ? huh ! saya dapat satu idea untuk buat header free untuk kowunk . ini version kedue . seeeeeeeee ! FREEEEE . susah na dapat tuh ! mwehehehe :) so , sape yg nak ambek lha at abwah bawah nie . tapi pastikan ! kowunk bagitau kalau kowunk na ambek . kalau kowunk curi ! kowunk akan kene sembelit ! HAHAHAHAHA . jahat ken ! heheh . so , kalau ta na kene sembelit pstikan bagitau saya dulu kalau na ambekkk :)









ukeyh . buat mase nie . 4 header je yg saya na bagi . nanty kalau saya rajin . . saya buatkan banyak-banyak untuk kowunkk keyhhhhh :) bubbyeeeee .

kalau dha bace , sila like or komen yaww , terima kasih .

12 00 suara hati mereka:

Bloggie's Owner said...

Saya ambil satu, yg ELF, terima kasih ya!

aNereO UsitHe said...

good...like it. :)

princess d0UbLe F said...

bloggie's owner : ukeyhhh-2 :) most welkem .
anereo usithe : thanxs :)

fatin syahirah said...

abik satu ea..terima kasih

eda suraya said...

nak stue boley yer??

princess d0UbLe F said...

fatin : ukeyhh . most welkem :)
eda : silakan :)

nur amylia said...

rembat satu ea ? comel sgt . gram . hehehe :D

princess d0UbLe F said...

ukeyhh-2 :) hehe :D

mairah cadburry said...

nk yg chocolate tuu.. (lapar pulak tgk)

princess d0UbLe F said...

silakannnn . hee >,<

ayufarhana :D said...

ade wat tempahan header tak ? kalau ade , reply kat blog saye ye ? :)

princess d0UbLe F said...

erm . ada je :)