contest : “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”


hey stalker
today an saya ada ternampak satu contest nieh . contest nie dibuat oleyh NISA KAY . contest nie nampak menarik sangat . and untuk pengetahuan korang . contest ini mempunyai 91 hadiah . woah ! banyak ken ! sumpahh saya cakap . saya tak pernah nampak contest yang menpunyai banyak hadiah sampai mcm nie sekali . pada mulenye saya fikir tak nak join contest nie sebab penyertaan die banyak sangat . smpai 7 ratus lebey . tapi saje je na mencuba naseb . so , ape lagi . kowunk ! jom lha join contest nie ! jom jom jom ! dekat bawah nie ada senarai-senarai sponsor untuk contest nie . jom tengok sesame !



See ! banyak ken sponsor-sponsor untuk contest nieh . ape agy ! jom lha join ! ouhh ya ! sebelom saya terlupa . mari kita tengok hadiah-hadiah untuk contest nie :


p/s : HOPE sangat saya menang contest nie . dapat satu hadiah pon jadilha . attoyai ! i want it ! *mengedikkan buda nieh ? tah pape je --'

kalau dha bace , sila like or komen yaww , terima kasih .

9 00 suara hati mereka:

Nisa Kay said...

CHECKED.
THANKS FOR JOINING THIS GA and GOODLUCK :)

yana lyana said...

Good luck, awak!
:)

princess d0UbLe F said...

thanxs :)

Miraro said...

Salam, MIRARO pun join jugak. GUDLUCK dear ;)

princess d0UbLe F said...

jyeah . thanxss yaww . miraro pon goodluck gak ><

zielah's blog here..!! said...

eh kamu menang..tahniah ea..

princess d0UbLe F said...

menang ? serius ? erk ? mcm ta caye je . woahhh o.O
hehe >_<

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum !! Tahniah sebab menang!!

Ajeyy Rawk

princess d0UbLe F said...

waalaikummussalam . thanxs :)
btw , awak pon congrats jugak ye sbb mng RM50 >_<