31/10 birthday saia ituh !



hey stalker 
pada tanggal 31/10 . saya sepatutnye menyambut hari jadi saya yang ke-15 . tapi malangnye . semalam saya sakit . saye menghidapi penyakit demam panas yang agak teruk + pening kepala + betuk-batuk + tonser saya  bengkak and last one is I LOST MY VOICE ! sumpahh tak suke . that was the bad birthday . tapi saya redha je . mungkin tahun nie saya takde rezeki nak sambut hari jadi dengan meriah . mungkin tahun depan . mybe ? tu pon kalau my lovely friends still ade la kan ?
hurm . cakap pasal kawan-kawan nieh . saya rse sebersalah juga sebab dah hampakan kawan-kawan saya . saya dengar dowunk ada buat suprise untuk saya . tapi malangnye saya tak datang . kan kan ? *rugi gileeee! dha lha saya memang dha lama sangat teringin nak sambut suprise birthday nan membe-membe . bukan senang tau nak dapat mcm niah ! sumpahh rugi gile saya rase ! mcm na nangis pon ade sebab saya dha terlepas sesuatu yang pasti menyeronokan bagi saya walaupon saya taktau sebenarnye ape yg dowunk plan*
saya kesian sangat dekat dowunk . punye excited . saya nak minta maaf sangat-sangat dekat dowunk sume . aish . tapi itu sume sudha ketentuan Allah kan ? kite sebagai umat kene terima semua ini dengan ikhlas . kan ?
dha dekat 3 atau 4 hari saya tak jumpe dengan sahabat tercinta saya . dan juga my superman . sumpahh saya rindu dowunk sangat-sanaddddd . insyaallah ecok . ary rabu saya akan jumpe dowunk sume . sebab sekarang nie demam saya dha kurang siket . yang ada lagi cume batuk-batuk dan pening siket . ohh ! tak lupe jugak . suare saya still takde agy *suare hardcore nieh ! jangan memaen* tak tahu lha bila nak elok . hope suare saya cepat elok . segan lha kalau macam nie . kne diam je depan kwan-kawan . kalau saya cakap nanty mesti dowunk gelak . ish , segan lha !
btw , sebelom saya terlupa . saya nak berterima kasih berbanyak-2 dekat MYRA SHAHRI , NURIN  , and SHAFAWANI sebab dowunk datang melawat saya dekat rumah . dowunk juga ada belikan my favourite food . kowunk tau ta ape tuh ? ape lagi kalau bukan KUEY TEOW TOM YAM ! kan kan ? woish . memang semalam puas gile saya makan . saya terhutang budi nan dowunk . saya tak sangke dowunk belikan tuh untuk saya . waktu dekat rumah saya memang best . saya yang tengah tak larat nak jalan , nak buat ape-ape . terus bersemangat . memang best lha lepak dengan dowunk . dowunk sume memang sporting . tapi mesti lagi best kalau ada geng-2 yg laen kan ? (mcm oboy , ayeid , fazrul , iman , my superman , and others ) 
p/s : saya nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih dekat semua yang telah mengucapkan happy birthday dekat saya :) sama ada di facebook , secare face to face ke , or secare text . thanxs so much ! i love u all 

kalau dha bace , sila like or komen yaww , terima kasih .

1 00 suara hati mereka: