tutorial transparent you tube player


hey stalker :)
tadi waktu gadis tengah update blog siket-2 .
gadis de dpt request by adeq angkat sys .
die mintak tutorial transparent you tube .
so , gadis pon buat lha tuto nie ..

first : bukak you tube dan pilih mane-2 lagu yang kowunk nak .
second : kalau dha jumpe lagu yang kowunk nak , kowunk bukak nie plak :
http://www.vtubetools.com/
fourth : at situ die ade mintak video ID or URL kan ? so ambek code yang macam gadis bulat warna pink dekat bawah nie :


five : dha ambek dha ? paste lha dekat kotak tuh , then tengok plak dekat bawah nie :


yang bulat warna HITAM tuh kowunk tukar lha ikot suka kowunk .
yang bulat warna pink or purple uh , kalau kowunk nak yang transparent , kowunk tukar kepade warna putih atau code yang nie :
#FFFFFF
dha dapat ?
so , tekan lha GET CODE dekat bawah tuh .
eh , tau ta nak save dekat mana ?
save : dashboard - design - add a gadget - html/javascript

save lha dekat kotak html uh .
pastuh save :)

siap !

sekian ~





kalau dha bace , sila like or komen yaww , terima kasih .

4 00 suara hati mereka:

aina 4ever said...

thanks akk :D

princess d0UbLe F said...

@aina 4everno biggie darl , btw , why sys ta leyh bukak blog adeq ? can u give me ur URL ?

aina 4ever said...

hehe , oke .. nie url adek : http://ainasyaznilolx.blogspot.com/

aqilah said...

dapat jugak akhirnya.Thank darl (: